Lekker een weekendje weg en heerlijk winkelen. Hier vindt u de speciale Shop arrangementen met ook leuke kortingen op bepaalde shops in de gezellige Hollandse steden. De kerstdagen zitten er weer aan te komen en daarom is het juist zo leuk om nog even een paar dagen ertussenuit te gaan om lekker te shoppen in één van Nederlandse steden.

Den Bosch is een prachtige stad om te gaan shoppen. Lekker genieten van een Bossche Bol en een kop thee bij de verwarming na een middag shoppen. Reis af naar Noord-Brabant en ontdek Den Bosch op verschillende manieren . Wilt u een weekendje weg, met een groep iets actiefs doen of juist een rustig avondje uit waarbij iedereen gezellig kan bijkletsen? In Den Bosch is er van alles mogelijk! 

Meer op zoek naar een leuke shopstad in Gelderland? Kom naar Nijmegen om te genieten van een heerlijk weekendje shoppen in deze prachtige stad. Nijmegen is geschikt voor iedereen! Bezoek een van de vele musea, het Kronenburgerpark, de Waalkade met vele (eet)cafe’s met terrassen, de oudste winkelstraat de Lange Hezelstraat, de Sterrenwacht, de Nijmeegse Vierdaagse, het relaxoord Sanadome en geniet van een heerlijk diner in een van vele restaurants of de pannekoekboot.

Deze bovenstaande plaatsen zijn maar een kleine greep uit het aanbod om te shoppen. Shoppen kun je eigenlijk in heel Nederland. Bekijk nu onze TOP 5 voor een Shoptrip en ga nog even lekker Kerstshoppen net voor de kerstdagen.

  1. Shopping arrangement met overnachting in Den Bosch
  2. Vriendinnen Shopping Arrangement in hartje Nijmegen
  3. Vriendinnen Shopping Arrangement – tot 70% korting in Roermond!

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl

Redacteur