Kerst staat weer bijna voor de deur! Bent u nog op zoek naar een leuke locatie om de kerstdagen te vieren? Breng de kerstdagen door op een van deze prachtige locaties! Verblijf in een luxe hotel, geniet van de beste kerstdiners en uitgebreide kerstontbijtjes!

3-daags Kerstarrangement met live entertainment – Stijlvol hotel in hartje Alkmaar

Breng de kerstdagen door op een bijzondere locatie in Alkmaar, in de voormalige gevangenis Schutterswei! Deze oude gevangenis is omgetoverd tot een prachtig boutique hotel. Op eerste kerstdag geniet u hier van een culinair 5-gangen diner met live entertainment en op tweede kerstdag van een heerlijk dinerbuffet! In het gezellige centrum van Alkmaar is genoeg te zien en te doen. Als u zin heeft om even lekker uit te waaien aan zee, bent u binnen no time in Bergen of Egmond aan zee.

4 daags Kerstarrangement in Renesse Zeeland met heerlijke Kerstdiners

Aan de Zeeuwse kust in Renesse komt u weer helemaal tot rust tijdens de kerstdagen. U verblijft in een luxe 4-sterrenhotel, iedere avond geniet u hier van culinaire diners! Het sfeervolle hotel ligt op een unieke locatie aan de rand van het gezellige centrum van Renesse en op loopafstand van de brede duinen en mooie stranden. Om uw verblijf nog aangenamer te maken kunt u één dag gratis gebruik maken van de hotelfietsen. Bovendien kunt u ook onbeperkt gebruik maken van de Finse sauna! Breng de kerstdagen door in Zeeland en ontspan!

4-daags Kerstarrangement aan het Gooimeer met heerlijke kerstdiners

Vier kerst aan het prachtige Gooimeer in Noord-Holland! Geniet op eerste en tweede kerstdag van feestelijke shared dining proeverijen met sfeervolle live muziek! In de oude haven in Huizen, waar dit luxe hotel is gelegen, is het heerlijk vertoeven. Verschillende horecagelegenheden, boothuizen, een botterwerf en het hotel vormen saken deze sfeervolle haven. Vanuit het hotel heeft u een adembenemend uitzicht over het Gooimeer. Breng de kerstdagen door in Huizen en ontvang bij vertrek een voortreffelijke fles bubbels!

breng de kerstdagen door op een van deze prachtige locaties

Bekijk ook deze kerstarrangementen in Zuid-Limburg

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405840