De kerstdagen komen er weer aan!

We hebben speciaal voor jullie een paar mooie kerst
arrangementen op een rijtje gezet.
Klik op de linkjes en bekijk welk kerstarrangement bij u past:

  1. 2-daags Kerstarrangement op de Veluwe – Sportieve activiteiten en gezelligheid
  2. 3 dagen genieten tijdens kerst op een prachtig landgoed in Gelderland
  3. Nachtje weg met de Kerstdagen
  4. 2-Daags kerstarrangement in de Achterhoek
  5. 4-daags Kerstarrangement – Genieten van de Kerst op de Veluwe

Met recreatieve groet,

Maarten Kumeling
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.