De feestdagen vieren in het prachtige Gelderland

Gelderland is 1 van de mooiste provincies van Nederland. Met leuke regio’s als de Veluwe, de Achterhoek en het mooie Montferland. Uw feestdagen vieren op een bijzondere manier.

5 arrangementen om de feestdagen te genieten in het mooie Gelderland.

  1. Vier een onvergetelijke kerst! Kom 3 dagen genieten op de Veluwe
  2. Oud & Nieuw vieren met elkaar in een prachtig familiehotel op de Veluwe !
  3. 3-Daags oud en nieuw arrangement in de Achterhoek
  4. Familie kerstbuffet ( zeer uitgebreid ) met super leuke activiteiten in Gelderland
  5. 3 dagen genieten tijdens kerst op een prachtig landgoed in Gelderland

Meer kerstarrangementen in Gelderland of kijk op Verrassend Gelderland voor nog meer leuke arrangementen.

Met feestelijke groet,

Christel Gieling
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.