Gezellig een dagje uit of weekendje weg met je beste vriendin(nen)? Bekijk onze top 5 best gewaardeerde uitjes.

1. Vriendinnen sauna arrangement in Twente
Een ontspannen weekendje weg met 4 vriendinnen, inclusief een dagje bezoek aan de Saré Thermen & Beauty, overnachting in een 4-persoons familiekamer in ons nieuwe hotel en een heerlijk ontbijt.

2. SUPER vriendinnenweekend op de Veluwe
Gezellig met je vriendinnen genieten van een weekendje weg op de Veluwe. Bij dit SUPER weekend is onder andere een high tea, diner, fototocht, hilarisch Langlaufen of een leuke GPS e-scootertocht inbegrepen. Kortom alle ingrediënten voor een geslaagd vriendinnenuitje.

3. Vriendinnenarrangement in Overijssel – Heerlijke Wellness Puur aanbieding
Het Deluxe Wellness Arrangement is lekker luieren bij de open haard, een ontspannende massage, gezellig borrelen, lekker eten en heerlijk wegdromen in een mooie hotelkamer. Is het tijd om even bij te kletsen met vriendinnen?

4. Vriendinnenarrangement – High Tea en Overnachten in Zeeland
Heerlijk genieten van 1 nachtje weg in een prachtige omgeving en ’s middags met elkaar genieten van een uitgebreide high-tea? Wij verwelkomen u graag in Burgh-Haamstede!

5. Gezellige High tea & GPS klootschieten tocht op de Veluwe
Bent u klaar voor een dag vol lekkernijen? Een boel gezelligheid en een ontdekkingstocht door de Veluwe? Al klootschietend ontdekt u de pracht van onze omgeving. Kom hier ook van genieten, boek nu!

Redacteur