Rubriek

Jongeren

Rubriek

Ga er met uw voetbal team eens op uit tijdens een leuke dagje of zelfs een geheel weekend. Na een geslaagd voetbal seizoen of juist als goede inleiding van het nieuwe seizoen kunt een van deze leuke uitjes organiseren. Kies voor een dagje uit in bijvoorbeeld Giethoorn of beleef een van de stoere activiteiten.

Onderstaand vindt u enkele voorbeelden van wat u op de site tegen kunt komen.

Sportief mannenweekend op de Veluwe met Quadrijden, Klimmen, Bowlen en BBQ-en
Geniet van 3 dagen lang spanning en avontuur op de Veluwe en kom quadrijden, klimmen, bowlen en nog veel meer. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht tijdens een heerlijke BBQ Bronze en Ribs & Wings eten in het restaurant.

KanoAfzaktocht- Lekker dagje peddelen in Overijssel
Kanovaren over het riviertje de Regge, langs bos en platteland. Varen in je eigen tempo, met de stroom mee. U wordt met de kano’s weg gebracht om daar met de kano’s te starten, u vaart met de stroom mee en komt weer bij het begin punt terecht. Ontspannend peddelen in Canadese kano.

Dagje uit in Giethoorn! Solextour door de Kop
Beleef een unieke dag in het prachtige Giethoorn. Een rondvaart, een smakelijke luxe lunch, samen toeren door dit prachtige stukje natuur op de Solex. Als u wilt kunt u bij terugkomst ook nog afsluiten met een diner, bbq of buffet maar dat is maar net hoeveel tijd u heeft.

Neem zelf ook eens een kijkje op Tussenfeest.nl voor een passend uitje voor jouw club.

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl/ Tussenfeest.nl

Ontdek uw stad om een futuristische manier

Zijn jullie dol op escape rooms, maar hebben jullie de meeste escape rooms in Nederland al gezien? Dan hebben wij een nieuwe uitdaging voor u; de AR city game. 

Met de AR city game ontdekt u uw stad naar keuze op een hippe, spannende en futuristische manier. Deze city game is een combinatie van een speurtocht en de hersenkrakers van een escape room. U speelt deze spannende game met behulp van een Ipad en u krijgt de foto’s van de opdrachten per e-mail. Daarnaast krijgt u ook een koffertje met gadgets mee zodat u de hersenkrakers kan oplossen. En de duur van het arrangement? Dat kunt u zelf bepalen! U kunt er voor kiezen om 2 uur of 3 uur op pad te gaan. Het leuke aan deze city game is ook nog dat u niet op elkaar hoeft te wachten, maar gewoon allemaal tegelijk speelt, hoe uniek is dat?

Ik daag u uit om de hersenkrakers tijdens deze futuristische citygame op te lossen!

Ben jij aan de beurt om de volgende vriendinnendag te organiseren? Er zijn zoveel mogelijkheden, dat je even niet meer weet wat je nu eigenlijk moet kiezen voor het dagje uit met je beste vriendinnen. Je wilt natuurlijk wel iets spectaculairs organiseren!

Speciaal voor de leukste vriendinnendag hebben wij een website ontwikkelt: DagjeUitMetVriendinnen.nl. Op deze website staan maar liefst 320 verschillende vriendinnenuitjes.

Om je een idee te geven van de arrangementen die we hebben staan op deze website, heb ik er een aantal uitgelicht:

 1. E-scooter Puzzeltocht met GPS – Uniek Groepsuitje op de Veluwe
 2. Dagje uit met het Giethoorn – Combinatie arrangement – Topper
 3. High Tea aan zee – Geniet van lekker eten, zee en strand

Kijk op de website DagjeUitMetVriendinnen.nl om alle arrangementen te bekijken!

Met recreatieve groet,
Linda Brugman

Recreatief.nl

Op zoek naar een leuk uitje met vriendinnen, wat voor iedereen leuk is? De één vindt een dagje sauna en wellness leuk, de ander wil liever een dagje een grote stad ontdekken zoals bijvoorbeeld Amsterdam en weer iemand anders gaat liever een nachtje weg met haar beste vriendinnen.

Voor vandaag heb ik 5 Toppers op een rijtje gezet om er eens lekker tussenuit te gaan met je beste vriendinnen. Bekijk nu onze TOP 5 voor Uit met Vriendinnen en boek ook zo’n heerlijk Vriendinnen Uitje!

 1. Vriendinnenarrangement – Samen heerlijk bijkomen
 2. High Tea en rondvaart in Amsterdam
 3. Buggyrijden bowlen en BBQen op de Veluwe – Vriendenuitje in Gelderland
 4. Vriendinnenarrangement – Stap aan boord voor een Wellness ontdekkingscruise!
 5. 2-daags Gooische Vrouwen arrangement in Hilversum

Met recreatieve groet,
Linda Brugman

Recreatief.nl

Lekker een weekendje weg en heerlijk winkelen. Hier vindt u de speciale Shop arrangementen met ook leuke kortingen op bepaalde shops in de gezellige Hollandse steden.

Is het tijd voor een echt vrouwenweekend? Boek dan eens een shopweekend met je beste vriendinnen. Lekker shoppen, bijkletsen en overnachten in Den Bosch, Nijmegen of Valkenburg met een vriendinnenarrangement. Shoppen is natuurlijk een ding wat vrouwen met elkaar moeten doen, en om eens een andere stad te bezoeken dan je eigen vertrouwde stad, is een Shopping arrangement zeker een aanrader! Eerst shoppen om een nieuwe outfit te scoren om daarna lekker op een terrasje te ploffen en bij te kletsen.

Bekijk nu ook onze TOP 3 voor een Weekendje Shoppen met Vriendinnen.

 1. Shopping arrangement met overnachting in Den Bosch
 2. Vriendinnen Shopping Arrangement in hartje Nijmegen
 3. Vriendinnen Shopping arrangement in Valkenburg – Gezellig op pad in Limburg

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl

Gezellig een dagje uit of weekendje weg met je beste vriendin(nen)? Bekijk onze top 5 best gewaardeerde uitjes.

1. Vriendinnen sauna arrangement in Twente
Een ontspannen weekendje weg met 4 vriendinnen, inclusief een dagje bezoek aan de Saré Thermen & Beauty, overnachting in een 4-persoons familiekamer in ons nieuwe hotel en een heerlijk ontbijt.

2. SUPER vriendinnenweekend op de Veluwe
Gezellig met je vriendinnen genieten van een weekendje weg op de Veluwe. Bij dit SUPER weekend is onder andere een high tea, diner, fototocht, hilarisch Langlaufen of een leuke GPS e-scootertocht inbegrepen. Kortom alle ingrediënten voor een geslaagd vriendinnenuitje.

3. Vriendinnenarrangement in Overijssel – Heerlijke Wellness Puur aanbieding
Het Deluxe Wellness Arrangement is lekker luieren bij de open haard, een ontspannende massage, gezellig borrelen, lekker eten en heerlijk wegdromen in een mooie hotelkamer. Is het tijd om even bij te kletsen met vriendinnen?

4. Vriendinnenarrangement – High Tea en Overnachten in Zeeland
Heerlijk genieten van 1 nachtje weg in een prachtige omgeving en ’s middags met elkaar genieten van een uitgebreide high-tea? Wij verwelkomen u graag in Burgh-Haamstede!

5. Gezellige High tea & GPS klootschieten tocht op de Veluwe
Bent u klaar voor een dag vol lekkernijen? Een boel gezelligheid en een ontdekkingstocht door de Veluwe? Al klootschietend ontdekt u de pracht van onze omgeving. Kom hier ook van genieten, boek nu!