Bent u creatief of wilt u graag iets creatief doen voor een kinderfeestje, vriendinnendag, vrijgezellenuitje of samen met collega’s iets moois te maken? Laat uw creativiteit dan de vrije loop met één van onze speciale Workshop arrangementen! Wat dacht u van verf gooien, schilderen, sieraden maken … dansen of 1 van deze andere creatieve workshops.

De best boekende Creatieve workshops in november zijn:

  1. Workshop Sieraden maken
  2. Workshop zilveren sieraden maken op locatie
  3. Groepsuitje in Giethoorn – Workshops voor jong en oud!
  4. Verf Gooien en dineren – Alle remmen los met uw team
  5. Schilderworkshop – Creatief groepsuitje met verrassend resultaat

Zit de workshop er niet bij? Geen punt, ik heb er nog 145 voor u in de aanbieding!
Klik hier voor ons totale aanbod in Creatieve Workshops.

Met (re)creatieve groet,

Christel Gieling
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.