Ben je een liefhebber van ambachtelijk gebrouwen bier en wil je graag weten hoe dat heerlijke goud in je glas tot stand komt? Dan is deze Bierbrouwerij workshop, in samenwerking met Voortsche Bieren, precies wat je zoekt! Tijdens deze boeiende en interactieve workshop nemen we je mee op een reis door de wereld van het bierbrouwen, waarbij je zelf de kans krijgt om je eigen bier te brouwen.

De Bierbrouwerij workshop op de Veluwe is inclusief:

  • Deelname workshop
  • Ervaren begeleiding
  • Lunch
  • 8 flesjes zelfgebrouwen bier (na 6 weken op te halen)

Programma

5 uur van puur bierplezier.

  • Ontvangst & instructie: Om 10.30 uur begroeten we je in de sfeervolle ambiance van onze brouwerij op De Boshoek. Onze ervaren bierspecialisten van Voortsche Bieren staan klaar om je te verwelkomen en je te voorzien van alle benodigde instructies voor de komende brouwervaring.
  • Workshop bierbrouwen: De essentie van de dag! Onder deskundige begeleiding ga je zelf aan de slag met het brouwen van je eigen bier. Leer de geheimen van de ingrediënten, het brouwproces en de fermentatie. Een hands-on ervaring die je niet snel zult vergeten.
  • Lunch: Om 13.00 uur is het tijd om te genieten van een heerlijke lunch. Proef drie smaakvolle hapjes, zorgvuldig samengesteld om te matchen met enkele van de beste proefbiertjes. Een perfecte gelegenheid om je smaakpapillen te verwennen.
  • Vervolg workshop bierbrouwen: Na de lunch duik je weer in het brouwproces. Vragen stellen, experimenteren en boeiende discussies voeren met medebrouwers behoren tot de mogelijkheden terwijl je je brouwsel perfectioneert.
  • Einde workshop: Rond 15.30 uur sluiten we de workshop af, met hopelijk een vat vol nieuwe inzichten en vrienden die dezelfde passie delen.
  • Bier voor later: Als kers op de taart ontvang je 8 flesjes van je zelfgebrouwen bier, die je 6 weken na de workshop kunt ophalen en delen met vrienden en familie.

Kortom, deze Bierbrouwerij Workshop is een unieke kans om je passie voor bier te verdiepen en te genieten van een dag vol gezelligheid, leren en proeven. Wacht niet te lang en verzeker jezelf van een plekje en beleef samen met ons en Voortsche Bieren een dag vol bieravontuur op dit recreatiepark!

Boek nu deze leuke Bierbrouwerij Workshop samen met je vrienden!

Meer leuke vriendenweekendjes bekijken voor aankomend jaar? Klik hier!

Nog meer leuke arrangementen op de Veluwe bekijken? Bekijk dan hier ons aanbod!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur