Wilt u er met de feestdagen even lekker tussenuit en uitwaaien aan de kust? Bezoek één van de Zeeuwse eilanden en geniet 4 dagen van een heerlijk verblijf tijdens Oud & Nieuw. Ontdek de omgeving of komt heerlijk tot rust in het hotel waar u gratis gebruik maakt van de faciliteiten. ’s Avonds geniet u van een heerlijk diner en de volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor u klaar. Alles voor een op en top jaarwisseling!

TOP 5: 4 Dagen weg naar de Zeeuwse eilanden

Met feestelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.