Top 5 beauty en wellness arrangementen

Op zoek naar een heerlijk ontspannen dagje uit? Geniet met een heerlijk beauty arrangement of feel good arrangement. Toe aan meer ontspanning boek  dan een van de leuke wellnessweekenden.

Geniet van een heerlijk ontspannen beauty dag.

  1. Verwenarrangement met beautydag en overnachting aan de kust
  2. Beauty kuren zonder sauna – TOP-aanbieding
  3. Relaxarrangement met overnachting aan het strand
  4. Vriendinnenarrangement – Samen heerlijk bijkomen
  5. Feel Good arrangement – Beautydag in Noordwijk

Op zoek naar nog meer wellness en beauty arrangementen?

Met recreatieve groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.