Kennismaken met Amsterdam en de Wallen waar Amsterdam zo om bekend staat? Dat is mogelijk. U komt alles te weten over het hoe en wat en de regels van de beroemdste bordelen van Europa.

Uitje
Deze arrangementen zijn het meest geschikt voor groepen. Denk bijvoorbeeld aan een ludiek vrijgezellenuitje, of verjaardagsfeest. Een hapje of drankje zit meestal al in het arrangement inbegrepen! Uiteraard kunt u ook alleen of samen met een vriend of vriendin deze ontdekkingstochten aangaan!

Onze top 3 arrangementen naar de Wallen;

  1. Koekeloeren bij de hoeren in Amsterdam
  2. Strijd op de Amsterdamse Wallen in kleine groepjes
  3. Onder de Mokumers groepsuitje in Amsterdam

Met recreatieve groet,

Joanne Janssen
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.