Wandelen is gezond en goed voor iedereen en hoe fijn is het dan dat de omgeving ook nog eens mooi en verrassend is?

Op onze SITE tip Wandelarrangement.nl vindt u speciale wandelarrangementen waarbij u in een mooie omgeving bijzondere wandeltochten kunt maken. Van Friesland tot Limburg en van Duitsland tot Zeeland. Van de bossen en Nationale Parken tot aan de Hollandse stranden en van het uitgestrekte Friesland met z’n prachtige meren tot in de heuvels van het mooie Limburg.

Wandelen kan overal maar met onze wandelarrangementen zijn de wandeltochten nog iets specialer!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.