Giethoorn – waterdorp. Beleef dit mooie dorp vanaf het water met een fluisterbootje. Heerlijk genieten op de mooie wateren, het meer, het dorp zelf. Maak er een gezellig dagje uit van. Kom lekker Romantisch Fluistervaren in Giethoorn met je geliefde of juist met familie of vrienden. Fluistervaren is geschikt voor iedereen!

Giethoorn, ook wel klein Venetië genoemd, staat bekend door zijn bruggetjes, waterwegen en punters. U ziet vervenerfhuizen, oude 18e en 19e eeuwse boerderijen verscholen tussen bomen en houten bruggetjes; vanzelfsprekend het best te bekijken met een tocht per fluisterboot.

De kosten bedragen € 35 per boot en er kunnen maximaal 6 personen in een boot. Bij het huren van een fluisterboot dient wel een lunch, picknickmand, diner of high tea bij gereserveerd te worden. Informeer naar de vele mogelijkheden die wij hierin bieden.

Giethoorn Dagje uit

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“Het varen in een fluisterbootje in Giethoorn was geweldig. Goede uitleg om het bootje te besturen (kan eigenlijk niet missen). Prima route beschrijving. Lunch was goed verzorgd ruim en voor ieder wat wils. Wij hebben een geweldige dag gehad.”
Sandra Dekker geeft een 9.

“Een uitstekende tocht geweest,met een super goede gids die veel en interessante zaken vertelde. Wij hebben genoten mede dankzij het zonnige weer.Het enige mikpunt waren de kleine zitplaatsen.”
Anoniem geeft een 8.

Wilt u meer weten over het Fluisterbootje – Varen door Giethoorn?

Redacteur