Review Tip Groepsuitjes

Nog op zoek naar een leuk groepsuitje maar nog geen idee wat de plannen zijn?
Kijk naar deze leuke reviews wie weet zit hier jou groepsuitje wel bij.

 1. Giethoorn – Het Giethoorn High Tea arrangement
  Cijfer: 9

  We hebben een 2 uur durende rondvaart gehad en daarna high-tea. Het was echt geweldig. De schipper gaf goede uitleg en was zeer aardig. De high-tea was heerlijk en veel te veel. We werden goed ontvangen en alles ging er heel erg ontspannen aan toe. We hebben echt genoten!

  Naam: Claudia van Kuijk

 2. Familie reunie – Gezellig dagje uitje met de hele familie in Gelderland
  Cijfer: 8

  Prima verzorgde familiedag gehad Uitstekend eten en verzorging Keurige accommodatie en erg schoon Een aanrader.

  Naam: Anoniem

 3. Groepsuitje in de Biesbosch – Ontdek de Biesboschtocht
  Cijfer: 9

  Heel leuk tripje geweest voor het gezin. Prettig ontvangen in het dorpshuis. De gids had veel interessante informatie over geschiedenis en natuur en leuke anekdotes maar praatte niet te veel. Hij liet ons allen een stukje de boot sturen en greep alleen in als het mis dreigde te gaan. Het weer was in ons geval dan ook prachtig!

  Naam: Anoniem

 4. Varen in de Biesbosch! Met de hele groep in een luxe fluisterstille sloep!
  Cijfer: 9

  Superleuke middag gevaren met de fluisterboot door de Biesbosch. Heel behulpzaam personeel. We waren met 9 personen en voor de 2 oudsten (moeilijk ter been) werden speciaal terrassteden in het bootje gezet, zodat ze niet op de houten bankjes hoefden te zitten. Goede uitleg gekregen en dankzij het prachtige weer een topmiddag gehad. Daarna nog gegeten bij fort Lunet wat ook superleuk en lekker was. Kortom; een aanrader.

  Naam: Suzanne De Kanter

 5. Rondvaart met luxe Brunch door Nationaal Park de Biesbosch
  Cijfer: 9

  Met mooi zonnig lenteweer deden we de rondvaart met luxe brunch. Alles was mooi geregeld… Uitgebreid buffet waar je naar hartelust kon aanschuiven, alles vers en lekker. Onderweg duidelijke uitleg over de Biesbosch, wat interessant was. We hadden na het eten nog ruim de tijd om op het panoramadek in het zonnetje te genieten van de rust en de pracht van de natuur waar we stilletjes doorheen vaarden. Het gaat nooit vervelen..een √©chte aanrader om even te verpozen tijdens ons meestal jachtige leven !!!

  Naam: FENI Tari

 6. Vriendinnenweekend La Dolce Vita – Inclusief dagje Vespa rijden in de Achterhoek
  Cijfer: 9

  We hebben met 8 vriendinnen een super gezellig dolce vita weekend gehad! Vespa rijden hilarisch en in mooie omgeving met lekkere picknic! De villa is sfeervol, gezellig, goed eten en mooie kamers met goede bedden! Wat wil je nog meer?! Super!

  Naam: Petra van Herk

Nog niet genoeg keuze voor groepsuitjes?

Met recreatieve groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Redacteur