3 Dagen genieten met het ultieme mannenweekend op Veluwe

Het ultieme Mannenweekend op de Veluwe voor de actieve avonturier! Boek nu dit onvergetelijke arrangement en verover samen de Veluwe! Lees hier de Review TIP: Het ultieme Mannenweekend op de Veluwe.

Tijdens dit weekend geniet u van 2 overnachtingen in een Finse Chalet. De dag wordt gestart met een 2x een heerlijk ontbijt waarna diverse stoere activiteiten volgen. Denk hierbij aan de volgende activiteiten:

  • Lasergamen in het bos
  • Botte bijlwerpen
  • Pistoolschieten

Review TIP: Het ultieme Mannenweekend op de Veluwe

Deze fantastische dagen op de Veluwe worden afgesloten met een uitgebreide BQQ en een heerlijk buffet. Bent u benieuwd hoe uw voorgangers hit mannenweekend op de Veluwe hebben ervaren?

Jesse beoordeelde dit arrangement met een 10:

Top park! leuke activiteiten, goed eten, goed drankenarrangement, aardig personeel.

De prachtige locatie:

Het verblijf voor dit ultieme mannen weekend op de Veluwe bevindt zich aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, gelegen in het schilderachtige Dieren. De perfecte locatie voor een avontuurlijk weekend weg met de mannen en tevens een geschikte locatie voor eindeloze wandel en- fietstochten. Denkt u na het lezen van deze Review TIP, over het ultieme mannenweekend op de Veluwe, dit is iets wat ik ook wil mee maken? Boek dan snel door op de link te klikken!

Nodig uw vrienden uit voor dit onvergetelijke weekend!

Met vriendelijke groet,
Eva Horsting
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 0885405825

 

Redacteur