Dit is pas kerst!

Hier onder staan 2 geweldige kerst dinershow arrangementen waar je culinair kunt genieten en je niet hoeft te vervelen. Deze dinershows zijn helemaal aangepast en afgestemd op de kerst en winter waarmee ze een geweldige show neerzetten.

Kijk wat uw voorgangers ervan vonden en voor meer informatie klik je op de linkjes.

Kerst Dinnershow op de Partyboot – X-Mas Fever in Rotterdam
Deze speciale X-Mas Fever dinnershow staat in het teken van de komende kerstdagen. Het schip is prachtig gedecoreerd in een sfeervolle kerstsfeer en door onze wervelende cast van enthousiaste entertainers wordt u meegenomen in de heerlijke en warme gezelligheid van de decembermaand.

N. van der Bergh beoordeelt dit kerstarrangement met een 9: “Prima eten en een leuke goed lopende show en de bediening was uitstekend.”

 

Kerst dinnershow Winter Wonder Land
Wilt u voor de kerstdagen in december een gezellig avondje uit met entertainment, zang, dans en eten? De Kerst Dinnershow Winter Wonder Land is dan zeker een gezellig avondje om met familie, vrienden of collega’s in Amsterdam door te brengen.

Boudien Visser beoordeelt dit kerstarrangement met een 8: “Het was erg gezellig, we hebben genoten”

Veronique de Keizer beoordeelt dit kerstarrangement met een 8: “Een volle, gezellige en goed georganiseerde avond in kerstsfeer. De gerechten waren zalig en de bediening attent en zeer vriendelijk. Het was voor onze familie een onvergetelijke avond!!”

Anoniem beoordeelt dit kerstarrangement met een 9: “Erg leuk opgezet, aardige bediening en kleine entertainment. Het eten was erg goed. Minpuntje was de volle zaal, erg veel mensen op een klein stukje grond.”

Met recreatieve groet,

Recreatief.nl

Redacteur