Er even helemaal tussenuit en als herboren weer naar huis na 3 dagen optimale ontspanning! Zowel genieten van ontspannings- als beautybehandelingen en ook nog eens lekker luxe dineren met uitzicht over Valkenburg en wegdromen in het 4-sterren hotel. WAUW, dit is pas pure verwennerij!

Dit wellness arrangement heeft een gemiddelde beoordeling van 8,2.  Aanbevolen door boekers en de redactie van Recreatief.nl.

Klik hier als u meer wilt weten over dit uitje of bel 088-5405805 voor eventuele vragen.

Lees alle beoordelingen over 3-daags Relax Beauty Kuur arrangement van Thermae 2000.

Met ontspannen groet,

Christel Gieling
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.