Een weekendje genieten samen met vriendinnen in een heerlijk 4-sterren hotel in het stadscentrum van Den Haag. Lekker samen de stad in, terrasje pakken, shoppen en genieten van een uitgebreide high tea.

Stijlvol hotel in hartje Den Haag
Het 4-sterren hotel ligt in het centrum van Den Haag aan een laan met oude kastanjebomen. Een mooie omgeving voor dit rustige, elegante boutique hotel dat bijzonder smaakvol is ingericht en een sublieme service kent.

Dompel u onder in comfort in de prachtige kamers en suites
Het hotel beschikt over 88 kamersdie allen smaakvol zijn ingericht. Alle comfortabele faciliteiten voor een koninklijk verblijf zijn hier aanwezig. De kamers zijn voorzien van bad, douche, föhn, toilet, airconditioning, televisie, draadloos internet, telefoon, kluis, minibar, bureau, broekenpers en koffie- en theefaciliteiten.

Ruim een jaar geleden kreeg het hotel de unieke kans om een uitbreiding van het hotel te realiseren in het naastgelegen pand. Na een grondige renovatie, zijn in december 2014 Ambassador Residences & Suites geopend. In totaal zijn er 6 prachtige Residences en 2 Suites gerealiseerd. De nieuwe kamers vormen allereerst onderdeel van het hotel, maar kunnen ook als luxueuze en exclusieve residentie in de hofstad worden gehuurd voor bijvoorbeeld delegaties of gezelschappen. In de kamers zijn bijzondere ornamenten en monumentale details bewaard gebleven. De combinatie van deze originele elementen met de uitvoering in een Dutch boutique stijl, zorgen voor een indrukwekkend en karakteristiek geheel.

Geniet met je beste vriendinnen van een heerlijk Vriendinnenweekend inclusief High Tea in Den Haag!

Redacteur