Gezellig met de meiden er op uit? Boek dan dit leuke vriendinnenweekend met High Tea in Vlaardingen!
Overnachten in een mooi hotel aan het water en gezellig bijkletsen samen met je vriendinnen, wie wil dat nou niet?!

Het hotel

Elke ruimte in het hotel heeft een stoere, frisse inrichting met een knipoog naar de zeilsport. Zo is de zonwering van zeildoek, vind je stoelen in de kleuren van de zee en zie je lampenkappen met de afdruk van een zeekaart. Vandaar ook de namen van de kamers: matroos, stuurman en de kapitein suite.

Naast het hotel is deze plek bijzonder voor wie van lekker eten houdt, zonder gesteven tafellakens maar mét een spannende menukaart. We staan klaar voor iedereen die nieuwsgierig is naar andere werelden, voor doorzetters die alles uit het leven halen en die iets willen vieren in een bijzondere setting. We zijn er voor iedereen die wil ontspannen met een wijds uitzicht over het water.

Culinair genieten tijdens het vriendinnenweekend met High Tea

Grand Café Nautique in Vlaardingen is een plek waar je ontbijt in de ochtendlucht, uitgebreid luncht, een goed glas drinkt of lekker dineert terwijl de schepen voorbij glijden. Zonder gesteven tafellakens, mét zonnig terras waar je even heerlijk bijkomt. Met al het lekkers uit onze open keuken en met de dynamiek op het water kom je hier ogen en oren te kort. Wil je gewoon even ontsnappen aan de hectiek van alle dag? Dan kun je in deze grand café of op het terras aan het water ontspannen met een kop koffie, een koel glas bier of een heerlijke wijn.

Geïnspireerd door zeezeilers zoals de Vlaardingse Bertus Zijdenbos en de deelnemers aan de Volvo Ocean Race, zie je terug op onze menukaart. Daarnaast is ons eten en drinken bewust, stoer, internationaal en een beetje avontuurlijk. Benieuwd welke wijnen wij hebben? Kom kijken in onze watergekoelde wijnkelder en kies een fles goede wijn die je het meest bevalt. Voel je thuis!

Bij dit 2-daags Vriendinnenarrangement in Vlaardingen is inbegrepen:

  • 1 Overnachting
  • 1x Ontbijt
  • High Tea te reserveren tussen 14:00 en 17:00 uur

Liever een weekendje weg waarbij jullie ook een leuke activiteit gaan doen in plaats van een vriendinnenweekend met high tea? Kijk dan hier!

Benieuwd naar nog meer leuke arrangementen? Neemt u dan een kijkje op onze website!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405820

Redacteur