Nieuw: 5 verrassende groepsuitjes

Op zoek naar een leuk groepsuitje? Ga bijvoorbeeld voor een vriendinnen of vriendenweekend. Van een gezellige cocktailworkshop tot juist een actief mountainbike weekend.

Ga er op uit met uw vrienden of vriendinnen groep met deze leuke nieuw weekenden.

  1. Exclusief Vriendinnenweekend midden op de Veluwezoom – Laat u verrassen door de natuur
  2. Vriendinnenuitje op het strand van Hoek van Holland – Cocktailworkshop, beachgames en 3 gangen diner
  3. Vriendinnenweekend in Maastricht 3 dagen genieten
  4. 3-daags Vriendenweekend in Limburg met Rondleiding bij de Alfa bierbrouwerij
  5. Mountainbike vriendenweekend in Limburg – Inclusief MTB routes

Op zoek naar meer verrassende groepsuitjes?

Met recreatieve groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.