Profiteer van deze heerlijke 3=2 hotelaanbieding in België en ontdek de prachtige Belgische Voerstreek op de fiets of wandelend.

Uw verblijf
U verblijft in een knus, landelijk ingerichte kamer die van alle comfort is voorzien. streek informatie en een gratis wandel route liggen voor u klaar. Wij verwelkomen u graag, na uw regionale uitstapje, op ons zonnig tuinterras voor een drankje en het diner in ons sfeervolle restaurant.

Genieten van een prachtige omgeving
Wij helpen u graag om een keuze te maken, betreffende ons assortiment van wandelingen, fietstochten, autotochten die wij gratis ter beschikking stellen aan onze Gasten!Wij nodigen u uit om eindeloos te wandelen of te fietsen en te genieten van dit 5 sterren landschap oftewel het hart van het 3-landenpark, “de Voerstreek “.

De verfijnde keuken serveert streekgerechten
Een verfijnde keuken die de streekgerechten van de Voerstreek bijzonder eert, maar ook knipoogt naar de Franse keuken. Wij laten ons inspireren door de seizoenen, gebruikmakend van regionale, artisanale producten van omringende boerderijen. zo komt er een symfonie van smaken tot stand. Al deze combinaties zorgen voor een unieke menukaart!Voor onze vegetarische gasten koken wij graag iedere dag een gevarieerd menu. Glutenvrij koken op aanvraag, is zeker geen probleem voor ons keukenteam.

Voor het diner wordt u rond 18.30 uur aan tafel verwacht en ’s morgens tussen half 9 en half 10 verwachten wij u voor een heerlijk Streekontbijt.

Kom ook genieten van deze heerlijk aanbieding: 3=2 Aanbieding in de Belgische Voerstreek!

Redacteur