Wilt u ook altijd al een keer golfen in de Belgische Kempen – 3 TIPS! Deze locaties liggen net over de Nederlandse grens dus een prachtige locatie bezoeken waar u niet ver voor hoeft te rijden, dat klinkt toch top?!

2-daags Golfarrangement in het Belgische Lommel

Zoekt u een mooi hotel dichtbij een golfbaan? Dan is dit 2-daagse golfarrangement een geweldige aanrader. Het hotel ligt midden in het centrum van Lommel en 25 minuten van de golfbaan. De Steenhoven Country Club beschikt over een 18 holes golfbaan en vormt de ideale sportieve uitdaging.

3-daags Gastronomisch Golfarrangement in Belgie met Golfbaan aan het Hotel

Als u niks te kort wilt komen tijdens uw golfweekend, dan is dit gastronomische golfarrangement in het Belgische Genk perfect voor u. Na een uitgebreid ontbijt loopt u zo de golfbaan op. In de avonden geniet u van een gastronomisch diner in het restaurant dat door Michelin is erkend met een Bib Gourmand!

3-daags Golfarrangement in het Belgische Mol – Golfen en overnachten

Zoekt u een prachtige Belgische golfbaan om te golfen in de Belgische Kempen? Dan is dit 3-daagse golfarrangement een echte aanrader. Het hotel ligt midden in het centrum van Mol en u gaat golfen bij een prachtige golfbaan. Werkelijk alle golffanaten kunnen terecht op het prachtige domein van de Steenhoven Country Club.

Golfen in de Belgische Kempen – 3 TIPS

Benieuwd naar ons volledige aanbod in België? Bekijk dan hier onze website!

Bekijkt u ook deze golftip aan de Oostzee!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405830

Redacteur