Open tot en met 7 februari 2016

Zwolle – Het Nederlands IJsbeelden Festival trekt meer bezoekers dan ooit. Door de enorme belangstelling hebben de organisatoren van het festival alles op alles gezet om het evenement in de historische NS-loods naast Station Zwolle met twee weken te verlengen. En dat is gelukt.

Tijdelijk 20% korting
Ga er maar aan staan, om bij temperaturen ver onder nul van 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw een wereld te maken die elke fantasie te boven gaat. Een wereld, die tot en met zondag 7 februari 2016 te bewonderen is tijdens het Nederlands IJsbeelden Festival in Zwolle. Als extra kunnen op www.ijsbeelden.nl tijdelijk entreebewijzen met 20% korting worden besteld met kortingscode “kort1”.

De mooiste highlights van de wereld
Het Nederlands IJsbeelden Festival neemt bezoekers mee op een ijskoude reis langs de mooiste highlights van over de hele wereld. Van de Noordpool tot Down Under. Met adembenemende ijssculpturen van de beste ijskunstenaars, imposante themawerelden, topentertainment en heel veel sneeuw-, ijs- en winterplezier voor jong en oud. En dat allemaal in een betoverende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw.

Journey Through a Frozen World
Het is het vijfde jaar op rij dat het Nederlands IJsbeelden Festival wordt gehouden in Zwolle. Elk jaar wordt het drukker, mooier en groter. Met dit jaar ijs- en sneeuwbeelden van bijzondere gebouwen zoals de Taj Mahal, de Piramide van Cheops en The Opera House. Maar ook schitterende Afrikaanse landschappen, Mount Rushmore en de mystieke cultuur van Japan en Indonesië. De indrukwekkende ‘Journey Through a Frozen World’ wordt dit jaar nog specialer gemaakt met prachtige lichteffecten, spannende soundeffects en verbluffende videoprojecties.

Wilt u meer weten over het IJsbeelden Festival in Zwolle?

Redacteur