Tot en met 19 augustus 2012 is het kleurrijke Mardi Gras in Attractie- & Vakantiepark Slagharen nog te zien en Recreatief.nl heeft namens Slagharen 10 entreekaarten weggegeven!

De veren kunnen dan weer opgespeld, de kralenkettingen omgehangen en de maskers worden opgezet. Net als in New Orleans kan iedereen zich hier uitleven in de aankleding en vervolgens losgaan op feestelijke dansmuziek.

Het park is compleet omgetoverd!
Prachtige kleuren, lichten en muziek zullen de basis vormen voor een ongekend spektakel in het park. Een ware belevenis voor jong en oud.

De dag wordt afgesloten met een spectaculaire street- en airparade! Onder begeleiding van Zuid-Amerikaanse klanken zal een bonte stoet van meer dan 50 internationale artiesten zich door het park begeven. Acrobaten op hoog niveau en exotische danseressen nemen je mee in een sprookje van licht, muziek, acrobatiek en dans. Met meer dan 40 attracties, theatershows en een swingend straattheater is er extra veel te beleven tijdens Mardi Gras. Laat je meeslepen in de wereld van Mardi Gras tijdens dit unieke avontuur!

Straattheater tijdens Mardi Grass in Slagharen
Straattheater tijdens Mardi Gras in Slagharen

Tijdens Mardi Gras worden kralenkettingen uitgedeeld door medewerkers. En aan het einde van de middag zal degene met de meeste kettingen tot prins of prinses van het Carnaval verkozen worden. Na de parade is er een Mardi Gras afterparty met live optredens van artiesten, dj’s en danseressen. Tijdens deze party kan je zomers genieten op het strand met palmbomen. Het park heeft rekening gehouden met het Nederlandse weer en gezorgd voor een Beach tent.

Wil je ook een dagje naar Slagharen, een familiedag organiseren of voor een schoolreisje iets bijzonders beleven?
Hier vind je meer informatie en bijzondere arrangementen voor een dagje uit of weekendje Slagharen!

Redacteur