Budget menu:
Voorgerecht:
- Keuze uit 2 verschillende soorten soep, geserveerd met stokbrood met kruidenboter
Hoofdgerecht:
- Kipsaté met atjar, kroepoek en seroendeng
- Op de huid gebakken zalm met Hollandaisesaus
- Salade Caprese met mozzarella, tomaat en verse basilicum
Nagerecht:
- Koffie of thee
Prijs: € 18 p.p.
Basis menu:
Voorgerecht:
- Rundercarpaccio met truffeldressing
- Gebraden kalfs-rollade met tonijnmayonaise
- Huisgemaakte tomatensoep
Hoofdgerecht:
- Kipsaté met atjar, kroepoek en seroendeng
- Op de huid gebakken zalm met Hollandaisesaus
- Salade Caprese met mozzarella, tomaat en verse basilicum
Nagerecht:
- Dame Blanche
- Aardbeienijs met aardbeiensaus
- Koffie met een likeurtje naar wens
Prijs: € 22,40 p.p.
Luxe menu:
Voorgerecht:
- Vis duo met garnalen, zalm en cocktailsaus
- Rundercarpaccio met truffeldressing
Hoofdgerecht:
- Gamba's Pil Pil met look, peper en limoen
- Hollandse biefstuk met pepersaus
- Salade gerookte zalm met kappertjes, rode ui en een dille dressing
Nagerecht:
- Aardbeienijs met aardbeiensaus
- Kletskoppen met hazelnootijs
Prijs: € 28,60 p.p.
Het luxe menu is uit te breiden naar een 4 gangen-menu. U krijgt dan een heerlijk kopje huisgemaakte soep tussendoor.
De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.