Budget menu:
Voorgerecht:
- Keuze uit 2 verschillende soorten soep, geserveerd met stokbrood met kruidenboter

Hoofdgerecht:
- Kipsaté met atjar, kroepoek en seroendeng
- Op de huid gebakken zalm met Hollandaisesaus
- Salade Caprese met mozzarella, tomaat en verse basilicum

Nagerecht:
- Koffie of thee

Prijs: € 18 p.p.

Basis menu:
Voorgerecht:
- Rundercarpaccio met truffeldressing
- Gebraden kalfs-rollade met tonijnmayonaise
- Huisgemaakte tomatensoep

Hoofdgerecht:
- Kipsaté met atjar, kroepoek en seroendeng
- Op de huid gebakken zalm met Hollandaisesaus
- Salade Caprese met mozzarella, tomaat en verse basilicum

Nagerecht:
- Dame Blanche
- Aardbeienijs met aardbeiensaus
- Koffie met een likeurtje naar wens

Prijs: € 22,40 p.p.

Luxe menu:
Voorgerecht:
- Vis duo met garnalen, zalm en cocktailsaus
- Rundercarpaccio met truffeldressing

Hoofdgerecht:
- Gamba's Pil Pil met look, peper en limoen
- Hollandse biefstuk met pepersaus
- Salade gerookte zalm met kappertjes, rode ui en een dille dressing

Nagerecht:
- Aardbeienijs met aardbeiensaus
- Kletskoppen met hazelnootijs

Prijs: € 28,60 p.p.
Het luxe menu is uit te breiden naar een 4 gangen-menu. U krijgt dan een heerlijk kopje huisgemaakte soep tussendoor.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.
Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.