Outdoor en Ardennen: dé perfecte combinatie voor een heerlijk actief weekend in de prachtige natuur! Ons Outdoor centrum is gelegen in de Belgische Ardennen in het toeristische plaatsje Coo – bekend om de watervallen en “Plopsaland”. 

Mountainbiken in de Ardennen:
Er is geen dag saai in de Ardennen, er is voldoende te doen en u zult zich dan ook niet vervelen.  Zo zijn er in de Ardennen ontzettend mooie fiets routes die uitermate geschikt zijn voor de mountainbike liefhebbers. Geniet van de natuur om u heen terwijl u sportief bezig bent.

Wandelen in de Ardennen:
Natuurlijk kunt u de mooie bossen van de Ardennen ook per voet bekijken. Trek erop uit met een picknickmand en ga een stuk wandelen de natuur is prachtig en er zijn genoeg uitgestrekte weiden waar u even rustig kun pauzeren terwijl u geniet van de natuur.

Kanoën in de Ardenne:
Voor de echte sportievelingen is er ook nog de mogelijk om te kano varen. U ziet de mooiste plekjes van de Ardennen vanuit uw kano. Geniet terwijl u sportief bezig bent van de mooie landschappen die u tegenkomt. Vergeet niet te roeien anders eindigt u uw dag met een nat pak.

Bekijk de Ardennen van boven:
Bent u een echte waaghals dan moet u vooral niet vergeten hoe mooi de Ardennen is van boven af. De Ardennen bestaat uit vele verschillende gebergtes die u kunt beklimmen voor een super uitzicht.  Ook kunt u de Ardennen tijdens het tokkelen bekijken voor een echte adrenaline kick.

voor de echte natuurliefhebber is er ook genoeg te zien in de Ardennen. zo kunt u er verschillende dieren tegen komen zoals wilde zwijnen, herten, roofvogels en lynxen. Mocht u nog niet overtuigt zijn de Ardennen beschikt ook nog eens over karakteristieke dorpjes die u gezien moet hebben.

Actief groepsuitje Ardennen?

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.