Fietsweekend langs de Kust van Noordwijk aan Zee

Verken de omgeving van bloemenbadplaats Noordwijk per fiets of te voet. Het hotel is een uitstekende uitvalsbasis om van alles te ondernemen. Even uitwaaien, fietsen, wandelen, de Keukenhof bezoeken … Er is hier zoveel te beleven.

Fietsen en wandelen in Noordwijk

De directe omgeving van dit hotel leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Het hotel heeft immers een prachtige ligging, midden in de Bollenstreek, op slechts enkele minuten loopafstand van het Noordzeestrand en nabij een prachtig duin- en bosreservaat waar u naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. Kies een vastgestelde route uit of stel uw eigen wandel- of fietsroute samen, bepaal zelf het aantal kilometers en geniet van een afwisselend landschap.

Het 3-sterren hotel in Noordwijk

Het 3-sterren hotel heeft 30 comfortabele hotelkamers. Daarnaast beschikt het over een gezellig huiskamer restaurant, groot terras op de binnenplaats van het hotel en een sauna met dompelbad.

Het hotel is een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen weekend of midweek aan de Nederlands kust.

Er is van alles te beleven

Bijkomen doet u in de sfeervolle lounge en bar van het hotel. Hier kunt u na een wandeling over het strand even heerlijk ontspannen met een hapje en een drankje.

De directe omgeving van het hotel leent zich uitstekend voor wandelingen. Struin langs de boulevard, door de duinen of over het lange zandstrand van Noordwijk.

Boek hier dit Fietsweekend langs de kust van Noordwijk aan Zee!

Redacteur