Wilt u graag een leuke fietstocht maken en bijzondere plekjes ontdekken? Neem dan snel een kijkje in ons leuke aanbod van fietstochten om met vrienden, familie of voor een vrijgezellenuitje te doen.
Op de tandem door Nijmegen

Wij ontvangen u in het centrum van Nijmegen met lekker kopje koffie. De tandems staan al op u te wachten.

De eerste meters zijn meestal goed voor de lachspieren, maar het fietsen went snel! Ga samen op pad en geniet van één van de drie prachtige routes.

Nijmegen is geschikt voor iedereen! Bezoek een van de vele musea, het Kronenburgerpark, de Waalkade met vele (eet)cafe’s met terrassen, de oudste winkelstraat de Lange Hezelstraat, de Sterrenwacht, de Nijmeegse Vierdaagse, het relaxoord Sanadome en geniet van een heerlijk diner in een van vele restaurants of de pannekoekboot. Ook zijn de vele fiets- en wandelroutes zeker de moeite waard.

Fiets arrangement – Fietstocht met opdrachten in de Achterhoek

Gezellig fietsen in Gelderland door de mooie verrassende omgeving. Met natuurlijk verschillende vragen die u oplettend maakt. Daarna komt u lekker bij tijdens een heerlijk buffet.

U wordt ontvangen met koffie en iets lekkers. Ondertussen krijgt u de fietsroute (± 20 km) uitgereikt. Daarmee trekt u in kleine groepjes gezellig de weide omgeving in. Voor onderweg krijgt u natuurlijk een flesje drinken en een overheerlijke versnapering mee en opdrachten.

Fietstocht door Nijmegen

Een sportieve activiteit waarmee u veel van Nijmegen ziet. Een leuk groepsuitje in de frisse buitenlucht.

U start in het centrum van Nijmegen. Hier staat de koffie en thee voor u klaar. Daarna stapt u op de fiets om deze mooie stad in Gelderland te bezichtigen.

Fietstocht of Steptocht door Groen Arnhem – actief uitje in Gelderland

Al steppend of fietsend ontdekt u Arnhem met z’n 15 parken en knusse wijkjes. De gids vertelt u over deze bijzonder groene stad. U sluit uw fiets- of steptocht af met een heerlijke high tea.

Arnhem is uitgeroepen tot de groenste stad van Nederland! Hoe kan het anders? Arnhem is omringd door de uitlopers van de Veluwe, waarden, polders en bossen, plooiend langs de Rijn met haar uiterwaarden. Een verrassende tocht per step of fiets langs parken, waarden en velden. Met verhalen over het groene heden en verleden van Arnhem.

Rondleiding fietsen Slag om Arnhem

Deze fiets rondleiding staat in het teken van de Slag om Arnhem.

We bekijken verschillende monumenten en plaatsen die herinneren aan de verwoestende strijd in september 1944.
Natuurlijk mag de John Frostbrug (de brug te ver…) ook niet ontbreken!

Een erg indrukwekkende maar ook sportieve rondleiding in Arnhem.

Redacteur