Altijd al eens een Minicruise willen maken, maar geen zin om naar de andere kant van de wereld te vliegen. Ook Nederland en vanuit ons land hebben we fantastische cruiseschepen die u een dagje uit of een paar dagen uit kunnen bieden om nooit te vergeten.

Met vrienden, familie of collega’s een dagje uit op een cruiseschip wie wil dat nou niet. Gezellig samen de dag doorbrengen met een hapje en een drankje. De combinatie van een voortreffelijke keuken, vriendelijke bediening en de wisselende omgeving laat een onuitwisbare indruk achter.

Een zacht muziekje op de achtergrond, gedempt licht en een aangename golfslag. Een betere ambiance voor een bijzondere gelegenheid is nauwelijks denkbaar. U kunt op verschillende plaatsen opstappen.

Op de volgende plaatsen kunt u opstappen:

– Tolkamer
– IJmuiden
– Amsterdam
– Rotterdam

Rondvaart op een cruiseschip?

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.