Kom even helemaal tot rust met dit Wellness Deluxe arrangement. Een complete aanbieding met heerlijk diner, beautydag en een overnachting. Heerlijk even relaxen! Wegdromen een bosrijke omgeving

De Reiskoffer is gelegen in een gezellige bosrijke omgeving, een prima uitvalsbasis voor de steden Breda, Roosendaal, Bergen Op Zoom en Antwerpen. Onze 56 ruime luxe hotelkamers vindt u in ons apart gelegen hotelgebouw. Hierdoor zijn privacy en rust gegarandeerd. Alle kamers zijn voorzien van een aparte badkamer met ligbad/douche. Iedere kamer beschikt over een kluisje, minibar, koffie- en thee faciliteiten, terras of ruim balkon, telefoonaansluiting en een twin bed.Op de 2e verdieping van ons apart gelegen hotelgebouw, bevinden zich onze 17 ruime, Superior Deluxe kamers.

Verwendag in het splinternieuwe sauna- en beautyresort van Roosendaal

Kom genieten in het splinternieuwe sauna- en beautyresort van Roosendaal gelegen op circa 10 autominuten van het hotel. Een bezoek aan Wellness Roosendaal staat garant voor een ultieme belevenis tijdens het uw beautyweekend in Brabant.

Benieuwd wat voorgangers hiervan vinden?

“dit arrangement was geweldig. Super de luxe hotel in een prachtige omgeving. De wellness was verrassend meer dan aangegeven stond in de brochure . Kortom een verrassing die geweldig was. We zijn super tevreden, geweldig eten en een geweldige prijs-kwaliteit verhouding”

Wilt u meer weten over het Deluxe Beautyweekend in Brabant?

Redacteur