Voor een creatieve of sportieve workshop voor uw bedrijfsuitje, groepsuitje of familieuitje zit u hier helemaal goed. Wij bieden u de leuke workshops op mooie locaties. Creatieve, sportieve, culinaire of gewoon leuke workshops vindt u hier!

Leeuwarden is de hoofdstad van de provincie Friesland. Een stad vol met herinneringen uit het verleden. Paleizen en monumenten uit de tijd van de Nassau’s, De Oldenhove, de scheve toren die zichzelf al eeuwen staande weet te houden en prachtige musea geven een goed beeld van het vroegere Leeuwarden. Daarnaast is de stad bekend omdat hier het officiële startpunt en de finish van de elfstedentocht is.

1. Djembé workshop – Sla je slag in Leeuwarden

Djembé is een trommel die haar oorsprong heeft in West Afrika. Op de Djembé kunnen meerdere klanken gemaakt worden die bas, toon en slapklanken heten. En tijdens de workshop Djembé leert u te spelen op dit boeiende instrument en zult u echt leren samenwerken. Na de workshop geniet u nog van een 3-gangendiner.

2. Goochelen Avondje uit – Illusies worden werkelijkheid in Leeuwarden

Een gezellig avondje uit met magie. U zal de fijne kneepjes van het goochelaars vak leren maar ook genieten van een show met de beroemde trucs van Magic Jack. Met humor en vele magische momenten zal u de avond van u leven hebben.

3. Een dagje Leeuwarden met een high wine en sieraden workshop

Een dagje creatief en culinair bezig zijn in Leeuwarden. De mooiste sieraden maken en genieten van verschillende wijnen.

Deze workshop kan dan bestaan uit het maken van een ketting, armband, oorbellen of een compleet setje. Ook bestaat de mogelijkheid voor het maken van een tassenhanger.

De wijnproeverij kan voor de beginner of gevorderde wijnkenner zijn. Tijdens de proeverij krijgt u uitleg over de wijnen van een gekozen thema. Thema’s worden in overleg gekozen en kunnen bijvoorbeeld nieuwe wereld versus oude wereld zijn of een bepaald land.

4. DJ worden op uw eigen Feest – Feestavond in Leeuwarden

De DJ zijn op uw eigen feest maar nog niet zoveel ervaring? Deze DJ workshop helpt u bij het worden van een ware DJ tijdens uw eigen feest.

Op deze muzikale avond is het ook mogelijk om gezellig te borrelen of zelfs een heerlijk diner te nuttigen. U kunt het zo gek maken als u zelf wenst!

5. Wijnproeverij in Leeuwarden

De wijnproeverij kan voor de beginner of gevorderde wijnkenner zijn.

Tijdens de proeverij krijgt u uitleg over de wijnen van een gekozen thema. Thema’s worden in overleg gekozen en kunnen bijvoorbeeld nieuwe wereld versus oude wereld zijn of een bepaald land.

Tijdens de wijnproeverij serveren wij een lekkere happerij en is er nog voldoende tijd om met uw gezelschap te borrelen.

Niet gevonden wat u zocht? Klik hier voor alle workshops in Nederland.

Redacteur