Bent u een weekendje weg aan het plannen maar heeft u alle Hollandse steden al wel gezien en wilt u nu eens genieten van een stedentrip naar het buitenland? Even lekker genieten van de Spaanse zon, shoppen in de hoofdstad van Tsjechië of de geschiedenis herbeleven in Duitsland? 

Voor vandaag heb ik de 3 leukste steden voor u op een rijtje gezet voor een weekendje weg in het buitenland. Bekijk nu de 3 leukste steden voor een weekendje weg in het buitenland en boek ook zo’n gezellig weekendje weg. Speciaal voor u hebben wij een leuke kortingsactie, namelijk de kortingscode expedia. Via deze link geniet u van heerlijke Shopkorting bij het boeken van uw volgende weekendje weg naar uw volgende bestemming.

1. Barcelona

Stipt op numero 1 staat Barcelona. Barcelona is de hoofdstad van Cataluña en in deze prachtige stad is er ontzettend veel te zien en te beleven. Cultuur is te combineren met strand en je kunt er ook nog eens heerlijk eten. Wij snappen wel waarom Barcelona op nummer 1 staat.

2. Praag

Praag is de fascinerende hoofdstad van Tsjechië en is met de indrukwekkende bezienswaardigheden een prachtige bestemming om van te genieten tijdens een weekendje weg. Ook hier zijn verschillende culturele bezienswaardigheden te zien maar ook een dagje shoppen behoort tot de mogelijkheden in het prachtige Praag.

3. Berlijn

Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, is een dynamische, historische én moderne stad. De stad heeft een rijke geschidenis met herinneringen uit de 2e wereldoorlog, de hereniging van West- en Oost Duitsland en zijn spectaculaire wederopbouw. Berlijn staat bol van de vele bezienswaardigheden en u zult zich dan ook zeker niet vervelend tijdens een weekendje weg in deze historische stad.

Redacteur