Den Haag is de koninklijke hoofdstad van ons land en de stad van de regering en het parlement. Tevens is Den Haag de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Met het Binnenhof, Mauritshuis, het Gemeentemuseum en de gebouwen van H.P. Berlage is Den Haag zeker het bezoeken waard.

Uniek aan Den Haag is dat het ook naast het strand ligt en bij uw bezoek een uitstapje naar het Scheveningse strand zo is gemaakt.

Uit ons uitgebreide aanbod van Haagse Uitjes hebben we 10 leuke groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Den Haag en omgeving voor u op een rijtje gezet.

1. Solextour met familie, vrienden of collega’s door de Bollenstreek

Gegarandeerd bekijks op de historische Franse Solex. Met de hele familie of met een groep collega’s op een solex door de Bollenstreek. Ervaar de gezelligheid, de romantiek en de nostalgie van de jaren 60.

De authentieke solextour start in Hillegom (Hart van de Bollenstreek), de thuisbasis van Free Your Mind Events. Na een korte uitleg over het gebruik van de solex en waardevolle informatie over de regio, bent u vrij om te gaan waar u wilt. Een kaart van de regio is uw instrument om de route door de Bollenstreek te verrijden.

2. Ik hou van Holland Dinerspel Den Haag

Het Ik Hou van Holland Dinerspel van Hofstad Events is een leuke quiz in het centrum van Den Haag, een culinaire maaltijd en de mooiste kostuums en aankleding.

Het Ik Hou van Holland Dinerspel is een leuke quiz in het centrum van Den Haag, een culinaire maaltijd en de mooiste kostuums en aankleding. Dit keer hebben we een combinatie gemaakt van dineren en leuke quizronden! Net als in het gelijknamige tv-programma gaan we uw kennis eens even op de proef stellen! Uw gezelschap wordt verdeeld in twee teams, die gaan strijden om de unieke ‘Ik Hou van Holland’ hoofdprijs!

3. Culinair groepsuitje in de hofstad – Walking Dinner Den Haag

Een culinaire wandeling door de Hofstad Den Haag. U bezoekt samen met uw groep diverse restaurantjes onder leiding van een gids. Uiteraard gaat u bij iedere locatie genieten van een heerlijk gerecht.

Na iedere gang gaat u van tafel en wandelt u, samen met een gids, door het mooie Den haag. Uw gids vertelt u alles wat u weten wilt van bijvoorbeeld het Binnen- en Buitenhof, de Lange Vijverberg, de Gevangenpoort of het Oude stadhuis aan de Groenmarkt.

Leer Den Haag kennen en proef tegelijkertijd van haar diversiteit aan goede restaurantkeukens!

4. Crazy 88 Den Haag – hilarisch stadsuitje in Zuid-Holland

Crazy 88 Den Haag is gek, uitbundig en komisch! Actief Events komt nu met het meest hilarische uitje van Nederland! Dit waanzinnige opdrachtenspel speelt zich af in het mooie Den Haag en is gebaseerd op het spraakmakende BNN televisieprogramma Crazy 88.

Crazy 88 staat voor 88 (tè) gekke opdrachten, die binnen een bepaalde tijd dienen te worden uitgevoerd.

Met dit avondje uit in Den Haag moet u een moord oplossen tijdens een diner. Iedere deelnemer krijgt een personage, passende kleding en een script dus leef u in én uit en los de moord op. Voor een uitje met familie, vrienden of collega’s die wel in zijn voor iets geks!Maak kennis met rechercheur Woudstra, een politieman in hart en nieren en net opgeklommen tot inspecteur. Dit is zijn eerste grote klus! Aan hem de zware taak om deze moord op te lossen.

Rechercheur Woudstra is ogenschijnlijk kalm en rustig, maar zeer gedreven; er staat immers veel op het spel! Hij moet zich waarmaken; de moord oplossen betekent ongetwijfeld promotie! Maar als het hem niet lukt om deze zaak te klaren…terug naar de straatdienst?

6. Culturele tocht met Segways – Groepsuitje voor vrienden en familie

Een unieke ervaring en een unieke kans om Den Haag op een andere manier te ontdekken. Dit kan met dit culturele arrangement. U gaat Den Haag ontdekken op een Personal Transporter van het merk Segway van PT Verhuur Scheveningen. Tijdens de tocht komt u langs de mooiste plekjes van Den Haag.

Den Haag, De koninklijke hoofdstad van het land en de stad van de regering en het parlement. Tevens is Den Haag ook de hoofdstad van Zuid-Holland. Het drukke stadsleven en op korte afstand de rust van de duinen, strand en zee: Scheveningen en Kijkduin. Een koninklijke stad met 2 badplaatsen! Den Haag is uniek. Kom deze stad zelf ontdekken met een culturele tocht op een van onze Segways.

7. Workshop Schermen in Den Haag

Ga het duel aan! Tijdens deze scherm workshop leert u als geen ander de sabel te hanteren. Een ideaal teamuitje in Den Haag

Tijdens deze workshop leert u onder professionele begeleiding de schermsport te ervaren.

Deelnemers krijgen beschermende kleding, schermmasker en wedstrijdsabel en kunnen de meest gebruikte aanvals- en verdedigingstechnieken met elkaar oefenen. Korte uitleg en oefeningen wisselen elkaar af tot iedereen een goede basishouding en de meest gebruikte aanvals- en verdedigingstechnieken beheerst.

Na één 1 uur kunt u al met elkaar sparren en kan er onderling worden geduelleerd.

8. Pubquiz Den Haag – Groepsuitje met stadswandeling, pubquiz en diner

Een stadsgids neemt u mee langs de mooiste plekjes van Den Haag. Luister goed naar wat u te horen krijgt, want misschien wordt daar in de Pubquiz een vraag over gesteld.

U wordt na de stadswandeling verwacht in het centrum van Den Haag waar de quiz zal plaatsvinden. Een erg leuke en ludieke spelletjes quiz met verschillende opdrachten en vragen. Wie is de beste? Naderhand staat op deze locatie ook het 3 gangen menu klaar.

De pubquiz is hier in combinatie met een borrelarrangement of diner/lunch te boeken bij onze locatie in Den Haag. Wilt u alleen de quiz op onze locatie volgen dan komt er een kleine prijs aan zaalhuur bij. Als u een eigen locatie heeft kunt u, zonder extra kosten, los de quiz boeken.

9. Workshop sieraden maken vanaf 6 personen in Den Haag met high tea

Vanaf 6 personen al genieten van een leuk dagje uit in Den Haag met een workshop sieraden maken en ondertussen genieten van een high tea met heerlijke zoete en hartige hapjes. In het centrum van Den Haag staat het allemaal voor u klaar.

U kunt de sieraden workshop, zonder high tea, ook op uw eigen locatie laten plaatsvinden.

10. Uitje in Den Haag met Salsa dansen en cocktails maken

Tijdens dit bijzondere uitje in Den Haag leert u Salsa dansen en lekkere cocktails te bereiden. Leuke tip voor uw vrijgezellenuitje, vriendenuitje of uitstapje met collega’s.

De muziek is een verzameling van invloeden en ritmes uit Cuba, Afrika en de overige Zuid-Amerikaanse landen. Er kan gekozen worden uit verschillende latin dansen. Het maakt niet uit of u beginner of gevorderd bent, iedereen kan meedoen. Hierna worden er cocktails gemaakt die uiteraard lekker opgedronken kunnen worden.

Heeft u in onze top 10 niet dat uitje gevonden wat bij uw dagje uit, avondje uit of feestje past? Klik dan hier voor nog meer top uitjes in Den Haag!

Redacteur