Culinair genieten op de Veluwe

3 Dagen fijnproeven met 2 avonden een heerlijk 4-gangen diner en wegdromen in een heerlijke kamer. Uiteraard staat er de volgende ochtend ook een heerlijk ontbijt op u te wachten. Na uw ontbijt kunt u lekker de natuur in en de mooie Veluwe ontdekken. Vanuit deze hoeve kunt u heerlijk wandelen, fietsen en er ligt een golfbaan in de buurt. Laat u verwennen met deze 3-daagse aanbieding en kom culinair genieten op de Veluwe.

Overnachten op een Hoeve

Het hotel beschikt over een sfeervol terras, brasserie en wijnbar. Hier komt u culinair genieten op de Veluwe. Voor wat ontspanning kunt u een plons nemen in het zwembad. Het verwarmde zwembad is elke dag geopend. Hotelgasten kunnen hier vrij gebruik van maken. Tevens zijn er handdoeken aanwezig. Daarnaast kunt u uw zwembadbezoek ook nog uitbreiden met een bezoek aan de sauna.

Bij deze hoeve kunt u gratis parkeren op het eigen parkeerterrein en op 4 minuten lopen ligt het station.

Overnachten bij dit hotel op de Veluwe is een belevenis op zich. Elk van de 84 kamers (zowel type standaard, comfort, luxe en suite) biedt een fantastisch uitzicht op de natuurrijke omgeving. De hotelkamers zijn stijlvol en landelijk ingericht en van alle moderne comfort voorzien.

Zo veel te doen op de Veluwe

Komt u culinair genieten op de Veluwe? Deze regio biedt voor ieder wat wils. Heeft u zin in een stevige ochtendwandeling of trekt u er liever op de fiets op uit? Vanuit het de hoeve lopen diverse wandel- en fietspaden rechtstreeks de bossen in. De veelzijdigheid van de natuur zal u verrassen.

Houdt u wel van een beetje actie? Dan heeft de Veluwe ook genoeg te bieden! U kunt mountainbiken in de bossen, surfen op het Veluwemeer of klimmen in een van de nabijgelegen klimbossen. Maar ook cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen.

Wist u dat Nunspeet bekend staat als hét kunstenaarsdorp van de Veluwe! Of bezoek een van de historische Hanzesteden zoals Elburg, Hattem of Harderwijk. Kortom, er is genoeg te doen en te beleven tijdens een weekendje culinair genieten op de Veluwe!

Kom 3 dagen culinair genieten op de Veluwe met dit arrangement voor fijnproevers!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.