Er even lekker tussenuit met de Kerstdagen met vrienden, familie of juist even lekker met zijn tweetjes. Wie wil dat nou niet? De leukste kerstaanbiedingen staan weer online en wij hebben voor u de meest populaire kerstaanbiedingen geselecteerd!

1. 2-daags SUPER Kerstaanbieding aan zee
Dit prachtige hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand.

Het hotel beschikt over 365 kamers en is gedurende de kerstdagen helemaal ingericht in kerstsfeer. Ook in 2013 kunt u dus weer volop genieten en bent u verzekerd van een zorgeloze en ontspannen kerst.

Meer weten over deze leuke Kerstaanbieding aan Zee?

2. Kerstborrel in Winterse sferen – Bedrijfsuitje met de feestdagen
De feestdagen is de ideale tijd om niet alleen samen met uw familie te genieten, maar ook om eens met uw team terug te kijken op het afgelopen jaar. En hoe kan dit beter dan met een Kerstborrel in winterse sferen!

Meer weten over een Kerstborrel in Winterse sferen?

3. Kerst Efteling Arrangement – Genieten van de Kerst in Brabant en de Efteling
Op 24 december verwelkomen wij u in ons hotel. ’s Avonds geniet u van een heerlijk kerstdiner, met muzikale begeleiding van onze huispianist. Na een overnachting in een van onze comfortable kamers staat er in ons restaurant een uitgebreid kerstontbijtbuffet voor u klaar.

Afhankelijk van uw planning kunt u op 1e of 2e Kerstdag gaan genieten van de feeërieke Winter Efteling.

Meer weten over dit Kerst Efteling arrangement in Brabant?

4. Vier een onvergetelijke kerst! Kom 3 dagen genieten op de Veluwe
Maak u niet druk over wat u dit jaar weer moet koken, volle boodschappenwagentjes of wat dan ook maar laat u deze Kerst eens heerlijk in de watten leggen bij het geheel vernieuwde Golden Tulip Arnhem Doorwerth.

Breng een bezoek aan het geheel in winterse sferen gehulde Openlucht Museum en schaats ook een rondje op de ijsbaan. Of wat dacht u van Paleis het Loo met zijn prachtig gedekte Kerst tafels.

Kortom dit jaar geen stress, maar alleen genieten van een heerlijke Kerst!

Beleef winter op de Veluwe
Golden Tulip hotel Arnhem Doorwerth ligt prachtig midden in een 10 hectare groot park, in de bossen op de Veluwe bij Doorwerth. Vanuit dit hotel kunt u gemakkelijk allerlei uitstapjes maken naar Nationaal Park de Hoge Veluwe, Burgers’ Zoo, Ouwehands Dierenpark, de Apenheul, shoppen in Arnhem of Apeldoorn, Kröller-Muller Museum, Airborne Museum, het fraaie Kasteel Doorwerth, Paleis het Loo en nog veel meer.

De Veluwe is een prachtig bos- en heidegebied in het midden van Nederland. De beste manier om op ontdekkingsreis te gaan is via de vele wandel- en fietspaden die de Veluwe rijk is.

Meer weten over dit geweldige Kerstarrangement op de Veluwe?

5. Kerst & Groepsgevoel in Winterberg
Wilt u kerst vieren in de sneeuw met een groep vrienden of met de hele familie in het Sauerland? Dan hebben we voor u een geheel verzorgd programma samengesteld waarbij u zal genieten van deze feestelijke dagen. De prachtige witte omgeving en niet te vergeten de verschillende wintersport mogelijkheden.

Meer weten over dit Kerst & Groepsgevoel arrangement in Winterberg?

 

Uiteraard is dit een kleine greep uit ons grote aanbod aan Kerstarrangementen. Klik hier voor meer Kerstarrangementen door heel Nederland, maar ook in het buitenland.

Redacteur