All In Mannenweekend in Duitsland

Op zoek naar een All In Mannenweekend in Duitsland? In Kalkar, net over de grens bij Arnhem, kunt u genieten van een all-inclusive weekendje weg met leuke activiteiten, gratis toegang tot het park, gebruik van sport- en spelfaciliteiten en zelfs de drankjes zijn inclusief!

’s Avonds genieten van entertainment en muziek? In de caféstraat is er voor ieder wat wils. Zo hoeft niemand het park te verlaten en hoeft dus niemand te BOB’en.

Sfeervolle locatie

Wunderland Kalkar is een zeer bijzonder hotel, congres en uitgaanscentrum dat een uniek verblijf garandeert. De sfeer, de locatie en de vele faciliteiten zorgen ervoor dat u zich geen moment hoeft te vervelen. Kortom, een ideale locatie voor een weekendje weg met de mannen.

Het verblijf tijdens het All In Mannenweekend in Duitsland

Onze hotelkamers zijn comfortabel ingericht en voorzien van de nodige faciliteiten. Er zijn diverse kamertypen, variërend van 1 tot 6-persoonskamers.

Als vanzelfsprekend voldoen alle kamers aan de hoogste eisen voor wat betreft hygiëne en schoonmaak. De hotelkamers zijn uitgerust met een telefoon, televisie (ook Nederlandse zenders), douche, toilet en voldoende kastruimte. Ook kunt u gratis gebruikmaken van de fitnessruimte.

Een goed en gezellig All In weekendje weg met de mannen boekt u hier!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.