Te paard, te voet en te water

Op zoek naar een unieke all-in familiedag? Met dit arrangement ontdekt u de mooie omgeving van de Weerribben-Wieden ter paard, te voet en te water.

Begin uw dag met een heerlijke kop koffie/thee en een lekker stukje appelgebak, maak een mooie fietstocht door de prachtige natuur, geniet van een 1.5 uur durende rondvaart door de smalle wateren van de Weerribben-Wieden, geniet van een lekkere broodlunch, maak een unieke huifkartocht, daag uw familie uit tijdens een potje boerengolf en sluit deze gezellige familiedag af met een heerlijke barbecue of buffet.

Het arrangement zal georganiseerd worden in een gezellig en sfeervol restaurant waar u niet alleen tot rust zal komen, maar ook nog heerlijk kan genieten van culinaire mogelijkheden. Naast culinaire mogelijkheden heeft de locatie ook de beschikking tot een zwembad en biedt het ook nog vele andere activiteiten aan. Hierbij kunt denken aan klootschieten op het water tot aan een ontdekkingstocht met een TukTuk, het is allemaal mogelijk!

De Weerribben-Wieden.

Door de moerasbossen, wateren, vogels en eindeloze rietvelden is dit natuurgebied één en al genieten. In dit gebied kunt u prachtig wandelen, fietsen of varen. Het natuurgebied is één groot groen doolhof, waarin u niet zal verdwalen want u komt altijd terug op dezelfde plek.

Mijn familiedag is dit jaar al geregeld en die van u?

Redacteur