Klimmen in het Hoogteparcours, je laten abseilen van een 10 meter hoog platform, je eigen grenzen opzoeken tijdens de Pamperpole sprong, je mentale beheersing testen bij het Boogschieten of een gezellige en spannende wandeling door het Sauerland met een GPS. Dat is een kleine greep uit de mogelijkheden tijdens een actieve dag in het Sauerland. Niet bang zijn voor een beetje uitdaging en je zelf overgeven aan al en on-allerdaagse. Daar nodigen we u en uw groepsgenoten voor uit.

Bij dit Actieve groepsuitje in Sauerland is inbegrepen:
  • 2 uur durend Hoogteparcours-klim programma
  • Boogschieten
  • Lunch
  • GPS tocht
Prijs: € 68,00 per persoon.

Prijs geldig bij groepen vanaf 10 Personen.

De prijs van dit Actieve groepsuitje in Sauerland is geldig tot en met 31 december 2019.

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.