Dierenpark Emmen is zoals de naam al doet vermoeden gelegen in Emmen. Het is de enige grote dierentuin in het noorden van Nederland, waardoor de dierentuin ook erg bekend is bij de Nederlandse bevolking. Het is ook één van de belangrijkste attracties in het noorden van Nederland.

De specialiteit van het Dierenpark is een tentoonstellen van kuddes op grote oppervlakten. Dit is erg interessant om te zien. In 2010 vierde het Dierenpark zijn 75-jarig jubileum. Ter gelegenheid van dit jubileum kwam er de Olifantenparade naar Emmen. Dit allemaal in het kader van het ”Olifantastisch jaar”.

Dieren
In het Dierenpark zijn heel wat dieren die vele gezichten van zichzelf laten zien, bijvoorbeeld als ze boos zijn of je ziet hoe de kleintjes spelen. Ga op ontdekkingsreis en bekijk alle dieren die er zijn in het Dierenpark, zoals de olifant, leeuwen, doodshoofdaapjes, pinguïns, bavianen, zebra’s, pelikanen, schildpadden, giraffen, vlinders en ga zo nog maar even door!

Klik hier voor meer informatie over Dierenpark Emmen.

Wilt u graag met het gezin of met een vriendin, vriend of je geliefde een weekendje naar Drenthe komen en dan ook het Dierenpark bezoeken? Wij hebben voor u de leukste en meest interessante hotelarrangementen op een rijtje gezet. Klik hier voor meer informatie

Redacteur