Ontdek het Gooi met vrienden vanuit Huizen! De ligging tussen de heide van het Goois Natuurreservaat en het Gooimeer maakt Huizen tot een veelzijdige bestemming. Het Gooi is een gebied in Nederland dat bekend staat om zijn mooie omgeving, groene landschappen en aantrekkelijke huizen.

Ontdek het Gooi met vrienden

Huizen is een sfeervolle stad waar genoeg te zien en te beleven is. De stad heeft een gevarieerd aanbod aan winkels, restaurants en andere voorzieningen. Huizen ligt aan het Gooimeer, waar u allerlei activiteiten op het water kunt ondernemen, zoals zeilen, varen en andere watersportactiviteiten. De stad heeft een rijke geschiedenis, en dit is terug te zien in de historische gebouwen, waaronder kerken en oude boerderijen. 

Huizen bevindt zich in de buurt van natuurgebieden met bossen en heide, waar u heerlijke wandelingen en fietstochten kunt maken. De heidevelden, bossen, zandverstuivingen, graslanden en historische akkers vormen samen het typische Gooise landschap en beslaan ruim 2800 ha natuur. Iedere zondag kunt u de schaapskooi op de Blaricummerheide bezoeken. Natuurliefhebbers kunnen naar hartenlust wandelen door de prachtige Gooise bossen in de nabije omgeving. En vlakbij het drukke Hilversum vindt u een oase van rust in de ’s Gravelandse Buitenplaatsen. Ontdek het Gooi met vrienden en bewonder de schitterende natuur! Voor een cultureel uitje brengt u een bezoek aan het middeleeuwse kasteel Muiderslot.

Ontdek het Gooi met vrienden

Sfeervol hotel in Huizen

Ontdek het Gooi met vrienden en overnacht in een sfeervol hotel in Huizen! Het hotel is gelegen direct aan het Gooimeer, waarop u vanuit het hotel een schitterend uitzicht heeft. Op de kop van de Oude Haven in Huizen, waar het hotel is gelegen, is het heerlijk vertoeven. Verschillende horecagelegenheden, boothuizen, een heuse botterwerf en het hotel vormen samen deze sfeervolle haven. Alle hotelkamers zijn modern en comfortabel ingericht, een deel van de kamers bieden een prachtig uitzicht op het Gooimeer. Bent u een wijnliefhebber? In de wijnlounge ontdekt u meer dan 100 verschillende speciaal geselecteerde wijnen. Zin in een dagje op het water? Het hotel verhuurt luxe sloepen! U wordt bij het hotel ontvangen met een glas bubbels en geniet op de aankomstdag van shared dining! 

Ontdek ook de Achterhoek!

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805