Fietsen door het mooie Limburgse Heuvelland

Wilt u een actief midweekje weg in het mooie Limburg? Dan is dit arrangement zeker iets voor u!

Tijdens dit arrangement gaat u 4 dagen al fietsend en wandelend  op pad in het mooie Limburg. U overnacht hierbij 3 nachten in een prachtig hotel in het Limburgse Mechelen. U begint uw dagen goed met een hartelijk ontvangst in het hotel met een kop koffie en lekkere Limburgse Vlaai. Op een dag naar keuze kunt een heerlijk 3 gangen diner nuttigen in het restaurant. Daarnaast gaat u 1 dag op pad met de tapaswandeling en 1 dag met de familiefietstocht van 14 kilometer in de omgeving. Voor wie met de elektrische fiets op pad wilt, is er een fietsoplaadpunt bij het hotel. Kortom; alles voor een fantastisch midweekje weg.

Genieten in het Limburgse Heuvelland

Met dit arrangement geniet u van 4 dagen in Mechelen in het Limburgse Heuvelland. Het Limburgse Heuvellandschap staat bekend om de prachtige natuur waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen, maar er is nog veel meer te doen. Zo kunt u hier genieten van culinaire gerechten, kunt u de kunst en cultuur bewonderen of een bezoek brengen aan 1 van de vele attracties. Het is een omgeving waar u zich zeker niet hoeft te vervelen!

Kom ook genieten van het mooie Nederland in Zuid-Limburg tijdens de 4 dagen fietsen en wandelen rond Mechelen?

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.