Kom met de hele familie genieten van dit geweldige all-inclusive kerst-dagarrangement! Begin de dag met een heerlijke brunch, bezoek daarna Kernie's Winter Wunderland waar verschillende attracties geopend zullen zijn . Ook wordt er een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd voor jong en oud met bijvoorbeeld een fantastische kerstshow.

Programma duurt van 11.00 - 18.00 uur en is inclusief een smakelijke brunch, diverse drankjes, koffie met gebak en animatie voor jong en oud. Met een bezoekje aan onze speciale kerstshow op 25, 26, 28 of 30 december en Kernie's Winter Wunderland wordt het een feestelijke dag om nooit te vergeten. 

Ook boekbaar van 27 december t/m 31 december inclusief lunch.


Dit ALL-INCLUSIVE Kerst-Dagarrangement is inclusief:
  • Lunchbuffet
  • Koffie & thee met gebak
  • Frisdrank, bier en wijn
  • Gratis toegang tot Kernie’s Winter Wunderland in Kernie's Familiepark van 13:00 tot 17:00 uur
  • Uitgebreid animatieprogramma voor jong en oud
  • Kerstshows op 25, 26, 28 of 30 december

Prijs: € 37,50 p.p.
Kinderen 3 t/m 12 jaar € 32,50 p.p.
Kinderen t/m 2 jaar gratis

De prijs van dit ALL-INCLUSIVE Dagarrangement is geldig van 25 tot en met 31 december 2018.

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.