In hartje Amsterdam, tussen de Jordaan en de Rosse buurt, kunt u van een heerlijk avondje uit genieten in ons theaterrestaurant. Tijdens het 3 gangen menu van chef kok wordt u vermaakt met diverse Travestie-acts. Deze combinatie leidt vaak tot hilarische momenten!


Dit arrangement is inclusief:
  • 3-gangen keuze menu
  • Show 2,5 uur

Prijs: € 41,50 p.p.
Voor het Feestvarken is er een leuk licht erotisch dessert bij te boeken à € 6,50. Te reserveren vanaf 1 persoon. Maximaal aantal personen is 50. Altijd open bij genoeg reserveringen!

Op Maandag/Dinsdag/Woensdag minimaal 20 personen.
Op Donderdag & Zondag minimaal 10 pax.

Altijd in overleg dus informeer zeker naar de mogelijkheden!

Op vrijdag werken wij in twee groepen de 1e is van 18.00 tot 20.30 uur en de 2e van 21.00 tot sluiten en op zaterdag is de 1e is van 17.30 tot 20.30 uur en de 2e van 21.00 tot sluiten. Op alle andere dagen aanvang om 19.00 uur .
Handig om te weten: op 24 december draait ook deze show, maar op 1e en 2e kerstdag zijn wij gesloten.

De prijs van dit arrangement is geldig tot 31 december 2018.






Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.