Aapjes kijken, brullen als een leeuw, lopen als een pinguïn. U heeft een hele leuke dag gehad in de dierentuin en u wilt nog even lekker nagenieten? Boek dan het Beestachtig leuke hotelarrangement. Overdag slenteren door Diergaarde Blijdorp met als afsluiter een comfortabele overnachting met de volgende ochtend een heerlijk ontbijtbuffet.

Leuk om te weten: De Okapi’s zijn terug in Blijdorp
De okapi’s (zeldzame bosgiraffen) zijn weer terug in Diergaarde Blijdorp in een gloednieuw onderkomen: een stukje Centraal-Afrikaans regenwoud. Hier leven de okapi’s samen met diverse Afrikaanse vogelsoorten te midden van planten uit hun natuurlijke leefgebied. De voormalige weidevogelvolière en drie kassen zijn samengevoegd tot een Congo-biotoop met een zeer ruim binnen- en buitengebied. Het verblijf is uniek in de dierentuinwereld en een geschenk van de Vereniging Vrienden van Blijdorp. Vanaf zondag 29 maart is het verblijf open voor het publiek. Als kers op de taart zijn er ook pas nog 2 netgiraffen geboren in het ernaast gelegen verblijf.

Een aanrader dus om het dierenpark weer eens te gaan bezoeken en maak er dan een lekker lang verblijf van en boek de Beestachtig leuke aanbieding hier!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.