Leontien Ladies Ride staat voor sportief plezier en saamhorigheid. Met duizenden vrouwen door de polder of over bosrijke paden en elkaar een hand toesteken als dat nodig is. Je fles water delen of met een wildvreemde een praatje maken. Met z’n allen lachen en dollen, maar wel met een gemeenschappelijk doel: die eindstreep halen. En op het finishfeest een arm om je vriendin slaan en samen het glas heffen op een fantastische dag.

Dat kan dus allemaal in Leontien Ladies Ride, dé fietstocht voor alle vrouwen van Nederland. Samen plezier beleven en sportief genieten van de natuur. Om iets leuks met elkaar – en zonder man – te doen, of je nou zussen, moeder en dochter, vriendinnen, buurvrouwen of collega’s van elkaar bent. Leeftijd speelt geen rol en het is evenmin een wedstrijd. Fietsen en genieten, daar draait het om tijdens mijn Ladies Ride. En ik geloof dat de duizenden vrouwen die al hebben meegedaan in Den Bosch, Rotterdam, Zwolle of Amsterdam dat kunnen beamen.

Dit jaar vindt de Leontien Ladies Ride plaats op:

  • 24 september in Rotterdam
  • 16 september in Den Bosch

Wil je ook deelnemen aan een van deze tochten of gewoon met allemaal schrijf je dan in via deze link!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.