3-daags Oud en Nieuw in Burgh-Haamstede

Beleef een heerlijke jaarwisseling tijdens dit Oud en Nieuw arrangement in Burgh-Haamstede. U verblijft in een comfortabele hotelkamer in ons boutique hotel. Daarnaast geniet u op een avond van een heerlijk 4-gangen menu in ons restaurant en staat er iedere ochtend een luxe ontbijt voor u klaar. Sluit het jaar goed af aan de Zeeuwse Kust en kom lekker uitwaaien op het strand!

Comfortabel overnachten aan de kust

Comfort kamer: Onze ruime comfort kamers, met double- en twin bedden zijn van alle gemakken voorzien. De kamer beschikt over een kluis, badkamer met ruime inloopdouche, toilet en haardroger, koffie- en theefaciliteiten en airco. De kamer is ongeveer 32m2.
Luxe kamer: Onze ruime luxe kamers, met double- en twin bedden zijn van alle gemakken voorzien. De kamer beschikt over een privé terras/balkon, kluis, badkamer met ruime inloopdouche, toilet en haardroger, koffie- en theefaciliteiten en airco. De kamer is ongeveer 32m.
Gardensuite: Onze ruime gardensuites, met double- en twin bedden zijn van alle gemakken voorzien. De kamer beschikt over een privé terras, kluis, badkamer met ruime inloopdouche, toilet en haardroger, koffie- en theefaciliteiten en airco. De kamer is ongeveer 42m2.
Luxe Gardensuite: Onze ruime Luxe Gardensuites, met double- en twin bedden zijn van alle gemakken voorzien. De kamer beschikt over een privé terras, kluis, badkamer met ruime inloopdouche, toilet en haardroger, koffie- en theefaciliteiten en airco. De kamer is ongeveer 42m2.

Dus wanneer u komt genieten van dit Oud en Nieuw arrangement in Burgh-Haamstede, zal u zeker als een roosje slapen in één van deze heerlijke kamers!

Restaurant

In ons restaurant le Poirier met open keuken worden verrassende gerechten bereid met de mooiste streekproducten. Tijdens dit Oud en Nieuw arrangement in Burgh-Haamstede geniet u hier van een heerlijk 4-gangen Kerstmenu. In ons restaurant Le Poirier (vernoemd naar de Zeeuwse perenbomen) heten we u van harte welkom.

Vier de jaarwisseling aan de Zeeuwse Kust met dit 3-daags Oud en Nieuw arrangement in Burgh-Haamstede!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.