Genieten op het water

In een land als Nederland, waar veel water te vinden is, is het natuurlijk heerlijk om een dagje op het water door te brengen. Als je de prachtige natuur of één van de steden wilt verkennen, er zijn genoeg opties op het water. Je kan natuurlijk op een rondvaartbootje zitten, maar voor de echte bazen is een dagje zeilen wel de ultieme activiteit. In een Botter op de voormalig Zuiderzee of in een Skûtsje over het Sneekermeer, het is ZO gaaf.

Wanneer het je leuk lijkt om een dagje te gaan zeilen, dan ben je op de website dagje-zeilen.nl helemaal aan het juiste adres! Met vrienden, familie of collega’s een dagje zeilen doorbrengen op het water, is een en al genieten. Je krijgt veel uitleg van de medewerkers over de boot en bestemming. Maar ze hebben ook vaak de hulp nodig van de bemanning, van jou dus!

3 TIPS voor een dagje Zeilen

Heerlijke zeildag op een skûtsje beleven op de Friese meren
Beleef Friesland vanaf het water op een Friese skûtsje! Een dagje zeilen met familie, vrienden op de Friese meren is leuk voor jong en oud. Je kunt heerlijk relaxen of actief meezeilen. Beleef ook eens zo’n fantastische zeildag.

All inclusive dagtocht op een traditionele botter
Geef je over aan het spel van de wind, water, spierkracht en de honderden vierkanten meters zeilen. Aan boord van het schip van jou keuze wordt je begeleid door ervaren schippers die je graag laten meedelen…

Zondag onder zeil arrangement met bezoek aan Pampus – Meevaren op de grootste driemast klipper
We kunnen er veel over schrijven, maar 1 ding is zeker, je beleeft het vanaf de eerste stap aan dek. Het historische zeilschip uit 1886 toont je haar volle karakter. Liever uitwaaien en genieten op het ruime dek of in de riante salon, de bemanning zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Met varende groet,

Sjors van der Meer
Recreatief.nl / Dagje-zeilen.nl