Weekendje ontspannen met dit Wellness arrangement met dagentree Veluwse Bron

Even toe aan wat ontspanning in een natuurrijke en rustige omgeving? Kom dan even lekker tot rust op de Veluwe. Lekker een weekendje weg of juist doordeweeks ertussenuit. Geniet van dit wellness arrangement met dagentree voor de Veluwse Bron! Daarnaast overnacht u in een sfeervolle hoeve in Nunspeet en staat er iedere ochtend een uitgebreid ontbijt voor u klaar om de dag goed mee te beginnen.

Het hotel en de kamers

Een veelzijdig hotel in Nunspeet waar u terecht kunt voor een heerlijk wellness arrangement! Door de verschillende kamers geniet u altijd van het verblijf wat het beste bij u past.

Het hotel beschikt over een sfeervol terras, brasserie en wijnbar. Voor de ontspanning kunt u vrij gebruikmaken van het verwarmde zwembad dat elke dag geopend is. Bij het hotel kunt u gratis parkeren op het eigen parkeerterrein en op 4 minuten lopen ligt het station.

Overnachten bij dit hotel op de Veluwe is een belevenis op zich. Elk van de 84 kamers (zowel type standaard, comfort, luxe en suite) biedt een fantastisch uitzicht op de natuurrijke omgeving. Tevens zijn de hotelkamers stijlvol en landelijk ingericht en van alle moderne comfort voorzien.

Culinair genieten

Bij dit ontspannende arrangement is het ontbijt inbegrepen. Maar wilt u er helemaal een op en top verblijf van maken? Dan kunt u er ook een diner bijboeken. Proeven doet u in de prachtige Brasserie14 of bij pannenkoekenhuis de Boskabouter. Maak bij Brasserie14 kennis met het 3-gangenmenu waar u heerlijk geniet van zorgvuldig samengestelde gerechten met streekproducten.

Lekker ontspannen tijdens dit Wellness arrangement met dagentree Veluwse Bron!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.