Cruisen met Kerst?

Have Yourself a Merry Little Christmas en vaar mee met onze Kerstcruise in Rotterdam. Een prachtige tocht waar we u laten genieten van een geweldige vaart! Op Eerste Kerstdag geniet u van een heerlijk Kerstdiner en op Tweede Kerstdag van een smaakvolle Kerstbrunch. Daarnaast is er volop entertainment en live muziek aanwezig!

Vaarroute

Wij varen op Eerste Kerstdag een prachtige cruise met Kerstdiner door de Rotterdamse havens en langs de skyline van Rotterdam. Op Tweede Kerstdag varen we dezelfde route maar dan met een smaakvolle Kerstbrunch! Bent u benieuwd?

Het programma van deze Kerstcruise in Rotterdam

Op Eerste Kerstdag:
Inschepen vanaf 16:00 uur
Vertrek vanaf 17:00 uur
Terug om ca. 22:00 uur

Op Tweede Kerstdag:
Inschepen vanaf 11:30 uur
Vertrek vanaf 12:00 uur
Terug om ca. 16:00 uur

Handig om te weten

  • Onze schepen zijn goed toegankelijk in de haven van Spijkenisse (incl. gratis parkeergelegenheid).
  • Onze schepen zijn rolstoeltoegankelijk.
  • Aan boord van onze luxe partyschepen zijn honden niet toegestaan.
  • Op onze partyschepen mag binnen niet gerookt worden; op het buitendek mag wel gerookt worden.
  • Indien er door extreme weersomstandigheden, eventueel storingen/stremming van bruggen, sluizen of vaarwegen of overmacht niet gevaren kan worden, dan wordt het arrangement stilliggend voor de wal gehouden of er wordt gekozen voor een andere vaarroute, u krijgt geen korting/restitutie van betaalde gelden.
  • U mag bij uw reservering uw voorkeur opgeven,  wij kunnen dit echter niet garanderen. Wij houden er rekening mee, maar kunnen niet altijd aan uw verzoek voldoen .
  • Grote groepen worden, mits mogelijk, bij elkaar aan één tafel geplaatst. Meer dan 14 personen in uw gezelschap? Dan verspreiden we uw groep over meerder tafels die achter elkaar staan zonder andere gasten ertussen.
  • U kunt aan boord pinnen.

Beleef een mooie Kerstcruise in Rotterdam met op 1e Kerstdag een diner of 2e Kerstdag een brunch!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.