Golfen in de Achterhoek

De Achterhoek is één van de mooiste regio’s van Nederland. U vindt er veel pittoreske dorpjes maar vooral prachtige natuur. De natuur maakt het golfen in de Achterhoek ook zo interessant. Heerlijk in de buitenlucht een balletje slaan waarbij u ook nog eens prachtig uitzicht heeft. Dat klinkt toch als muziek in uw oren?! Ik heb voor u een TOP 3 samengesteld voor 2 dagen golfen in de Achterhoek!

TOP 3 – 2 Dagen Golfen in de Achterhoek

2-daags Golfarrangement in de Achterhoek en overnachten in Ruurlo
Een dag heerlijk 18 holes golfen bij golfbaan ’t Zelle en ’s avonds culinair genieten van een 5-gangen diner in een sfeervol hotel in Ruurlo waar u ook overnacht en ’s morgen geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet. Geniet van 2 dagen golfen in de Achterhoek.

Golf in de Achterhoek en overnacht in Hanzestad Zutphen
Een verblijf in de prachtige Hanzestad Zutphen en golfen in de Achterhoek, 2 fantastische plekken in Gelderland die zeker een bezoek waard zijn! Tijdens dit 2-daags Golfarrangement geniet u van een heerlijk diner en na de overnachting een uitgebreid ontbijt. Vervolgens gaat u bij Golfbaan ’t Zelle in Hengelo een heerlijke dag golfen.

Chipje Putje Parretje – 2-Daags golfarrangement in Gelderland
Overnachten in een prachtige monumentale villa in het centrum van de stad Doetinchem en een dag 18 holes golfen op 1 van de 2 schitterende golfbanen ’t Zelle in Hengelo of de Keppelse Golfclub in Keppel. In de villa geniet u ’s avonds van heerlijke bites in 4 gangen. 2 dagen golfen in de Achterhoek.

Met sportieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Golfweekend.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.